Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Oblikovanje Spletna Stran

Kaj želijo potrošniki videti na spletnih straneh podjetij?

Spletno mesto je bistven način za doseganje novih ciljnih skupin in sodelovanje s potencialnimi kupci. Pogosto je spletno mesto odgovorno za ustvarjanje prvega vtisa o vaši blagovni znamki.

Vaše spletno mesto je okno vašega podjetja. Naj bo svež, naj bo vznemirljiv.

– Jay Conrad Levinson

Nekoč je bila prisotnost na spletu dovolj za povečanje pozornosti. Dandanes samo spletno mesto ni dovolj, da bi pridobili več strank. Za povečanje števila potencialnih strank in kupcev potrebujete tudi dobro oblikovano in kakovostno spletno mesto. V nasprotnem primeru tvegate izgubo potencialnih strank. Oblikovanje spletnega mesta je velik igralec na tem področju iz več razlogov. Prvič, vpliva na sposobnost razvrščanja vaše platforme v iskalnikih. Drugič, zasnova vašega spletnega mesta lahko vpliva na uporabnika in ga spodbudi, da ostane dlje ali da pogleda drugam le nekaj sekund po tem, ko pristane na glavni strani.

Končno, oblikovanje spletnih strani vpliva tudi na število potencialnih strank, ki jih lahko pretvorite.

Trdna zasnova spletnega mesta se običajno začne z zavedanjem, da je to glavno dejanje, za katerega želite, da ga obiskovalci izvedejo. Da bi ugotovili, kaj je dober dizajn, bi morali tržniki in lastniki podjetij pogledati podatke o vedenju uporabnikov in trendih. Poznavanje, kaj uporabniki želijo od spletnega mesta podjetja, lahko vsakemu podjetju zelo pomaga pri oblikovanju pretvorbenih modelov.

Zato so spodaj zbrani najnovejši trendi.

Več kot polovica uporabnikov trdi, da so kontaktni podatki na spletni strani kritični.

Glede na najnovejše ugotovitve je okoli 62 % vprašanih bistvenega pomena imeti obsežno stran za stik z nami z vsemi potrebnimi informacijami.

To je precej preprosto, vendar ga še vedno več podjetij ne vključi na svoje spletno mesto. Z določenega vidika je dobra stran Kontaktirajte nas eden najpomembnejših elementov, ki jih lahko vključite na spletno stran podjetja. Vključitev e-poštnega naslova, fizičnega naslova in telefonske številke lahko pomaga ljudem, ki iščejo načine, kako stopiti v stik z vami glede prodajnih poizvedb.

Če vključite več izjav strank, lahko spletno mesto izboljšate in rastete!

Glede na isto anketo, 20% anketiranih, lahko pričevanja močno povečajo zaupanje v njihove možnosti.

Vaše spletno mesto je izjemna priložnost za ustvarjanje zaupanja s predstavitvijo vaših dosežkov, znanja, strokovnosti in zadovoljnih strank. Ko dobite izjavo, prosite za dovoljenje strank in uporabite njihova dejanska imena.

To so resnične podpore resničnih ljudi, ki obiskovalcem veliko pomenijo. Več kot izmišljeni citati in anonimna pričevanja.

Nadaljujte s pisanjem blogov

Spletni marketing potrebuje dobro vsebino, ne glede na to, o katerih kanalih govorimo.Vsebina je še vedno kralj, razdelek o kakovostnem blogu pa je izjemen način za distribucijo visokokakovostne vsebine, ki je povezana z vašim podjetjem.

Glede na to raziskave kažejo, da približno 19 % ljudi meni, da je razdelek bloga najpomembnejši segment poslovne strani.

Spletni dnevniki vam lahko pomagajo pri vaših prizadevanjih za SEO, pritegnejo več prometa s pravimi ključnimi besedami, povečajo prepoznavnost blagovne znamke in potencialno spremenijo potencialne stranke in preusmerijo prek dragocene in izobraževalne vsebine.

Dobro izkoristite ikone družbenih medijev na svojem spletnem mestu

Te majhne ikone lahko povečajo promet na vaših družabnih straneh. In po mnenju 30 % anketirancev so to zelo pomembni vidiki poslovne spletne strani.

Ko spletno mesto uspe pritegniti precejšen promet, je ključnega pomena tudi povezava z družabnimi kanali, tako da lahko potencialne stranke tudi tam spremljajo podjetja.

Družabne strani so odlična orodja za predstavitev ostrejše slike v zvezi s podobo in vizijo blagovne znamke, obiskovalci pa lahko celo dobijo boljšo predstavo o tem, kaj v resnici je vaše podjetje. Ko gre za družabne ikone, jih vključite nekaj, zlasti tiste, ki jih redno posodabljate z dragoceno vsebino,

Ne zanemarjajte številk

Medtem ko je teh nekaj elementov oblikovanja ključnega pomena za uspeh, razmislite tudi o drugih integracijah oblikovanja, ki so v skladu z vašo blagovno znamko in potrebami industrije.

V zvezi s tem je dobra domača stran razumljiva obveznost, skupaj z intuitivno navigacijo po spletnem mestu, prijaznostjo do mobilnih naprav, berljivostjo in dostopnostjo.

Nenazadnje je za uspeh ključnega pomena tudi analitika. Vaše meritve vam lahko pomagajo določiti trenutno statistiko uspešnosti vašega spletnega mesta in prikažejo vaše najvišje uvrščene strani. Kot taka vam lahko meritve zelo pomagajo pri prilagajanju obstoječih zasnov, da bi bolje izpolnjevali zahteve uporabnikov.

In na koncu dneva je veliko vsega povezano z nenehnim testiranjem. Samo z rednim testiranjem lahko dosežete in potencialno presežete pričakovanja vašega obiskovalca.