Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Oblikovanje Spletna Stran

7 Najpomembnejših Vprašanj Za Vašega Spletnega Oblikovalca

Pridobivanje novega spletnega mesta je lahko zelo vznemirljivo, toda koga boste izbrali za njegovo izdelavo, je lahko zelo pomembno! To je lahko lahek zabaven proces z odličnim končnim rezultatom ali grozna izkušnja. Če postavite tovrstna vprašanja sebi ali oblikovalcu, boste zagotovili, da boste izbrali popolnega spletnega oblikovalca, ki je pravi za vaše podjetje in potrebe.

Odlično spletno oblikovanje brez funkcionalnosti je kot športni avto brez motorja.

– Paul Cookson

 

Vprašanja, Ki Jih Morate Zastaviti Oblikovalcu Spletnega Mesta

1. OBLIKOVALČEV SLOG IN ESTETIKA

Oglejte si njihov portfelj in se vprašajte – Ali njihovo preteklo delo ustreza vašemu slogu in viziji? Imajo kakšne izkušnje z vašo panogo? Vsak oblikovalec ima drugačen slog, ki morda ni vedno takšen, kot si ga predstavljate.

Ko se pogovarjate s potencialnim oblikovalcem spletnega mesta, mu dajte navodila, kaj si predstavljate za spletno mesto, da boste vsi na istem. Ne pozabite, da so nekateri oblikovalci osredotočeni na industrijo.

2. ALI IMATE ŠTUDIJE PRIMEROV ZA PREDSTAVITEV?

Oblikovalec spletnega mesta lahko predstavi čudovit portfelj in odlična pričevanja, toda kakšni so rezultati izdelave spletnega mesta? Ko prejmem povratne informacije in rezultate od prejšnjih strank, jih dodam svojim študijam primerov na svojem spletnem mestu! Spletna stran je lahko videti čudovita, vendar jo je treba zgraditi tudi strateško in z mislijo na uporabniško izkušnjo za najboljše konverzije.

3. KAJ SE ZGODI, KO JE SPLETNA STRAN DOKONČANA?

Če želite popolno lastništvo svojega spletnega mesta in svobodo spreminjanja česarkoli želite, izberite preprosto platformo spletnega mesta (kot je WordPress) in oblikovalca, ki ponuja izobraževalne vire, da se boste počutili samozavestni pri izvajanju teh sprememb sami. Če raje vse posodobitve zaupate zunanjim izvajalcem, poiščite oblikovalca, ki nudi tudi vzdrževanje. Veliko oblikovalcev ne bo delalo s spletnimi mesti, ki jih niso izdelali sami, kar bi lahko bila težava, če bi izbrali oblikovalca, ki po končanem spletnem mestu ne nudi nobene pomoči.

Osebno ponujamo vzdrževalna opravila po mesečni postavki za obstoječe stranke in vedno z veseljem pomagamo pri posodobitvah in novih straneh! Ponudimo pa jim vse, kar potrebujejo, da se počutijo samozavestne in sami izvajajo preproste spremembe.

4. KOLIKO KROGOV REVIZIJ JE VKLJUČENIH?

Kaj pa, če prejmete spletno stran in niste povsem zadovoljni? Običajno oblikovalci vključijo 2-3 kroge revizij, nato pa zaračunajo dodatne revizije po urni postavki. Prepričajte se, da ste seznanjeni z njihovo urno postavko in številom popravkov, ki jih lahko pošljete, preden doseže omejitev.

5. KAKŠEN JE PROCES OBLIKOVANJA?

Če imajo za predstavitev podroben časovni okvir/vodič po postopku, so znaki, da imajo odlične izkušnje z oblikovanjem! Želite oblikovalca, ki prevzame vodstvo celotnega procesa, za to ste ga najeli. Ko se nekdo pozanima pri meni, prejme podroben predlog z absolutno vsem, kar mora vedeti o procesu oblikovanja, potrebni vsebini in kaj lahko pričakuje na poti.

6. KDAJ BO MOJA SPLETNA STRAN DOKONČANA?

Čeprav vam oblikovalci ne morejo dati točnega datuma lansiranja, bi morali biti sposobni zagotoviti približen časovni okvir. Ne pozabite, da je dolžina projekta močno odvisna tudi od komunikacije naročnika.

Preverite, ali časovnica ustreza vašemu urniku! Delam le z nekaj strankami na mesec, zato je vsak projekt moja glavna prioriteta. Običajno, ko projekti trajajo dlje kot običajno, je to posledica nepravočasnega prejemanja revizij/povratnih informacij, ko so vpletena druga podjetja (pisec besedil, fotograf blagovne znamke) ali ko je treba objaviti veliko vsebine.

Vedno je dobro razumeti projektne roke oblikovalca, kaj potrebujejo od vas, in razumeti njihove zamudne stroške, če vaš projekt preteče rok.

7. KAJ POTREBUJETE OD MENE ZA ZAČETEK?

Všeč nam je, ko nas stranke to vprašajo, preden rezervirajo datum. Če razumete svojo vlogo pri projektu, bo vse potekalo gladko. Priporočam, da to vprašate na samem začetku, da preprečite premešavanje pri zbiranju vsebine.

Izkušen spletni oblikovalec vam bo vedno povedal, kaj potrebujejo od vas in kdaj. Svojim strankam zagotovim podroben časovni načrt, da razumejo, kaj se pričakuje. Svojim strankam vedno zagotovim veliko časa za pripravo vsebine in posredovanje povratnih informacij o spletnem mestu.

Ste Pripravljeni Na Pogovor S Spletnim Oblikovalcem?

Glede na vaše poslovne cilje in vizijo lahko postavite veliko več vprašanj. Imate še kakšna vprašanja ali želite govoriti s spletnim oblikovalcem? Vas prosimo, da nas kontaktirate neposredno ali pa kar tukaj pakete oblikovanja spletnega mesta, da začnete na poti svojega spletnega mesta!